Google paieška

2009 m. spalio 27 d., antradienis

„Tarptautinių reklamos agentūrų veiklos tyrimai ir analizė“, socialinio turinio dalinimosi priemonių informacija

Skaitmeninio turinio dalinimosi sistemos suteikia unikalią galimybę ieškoti dokumentų ne tik straipsnių ar tinklalapių informacijos šaltinių pavidale, bet ir nuotraukų, video klipų pavidalu. Tai praturtina turimas žinias ir eilinė paieška tampa įdomi ir neprailgstanti. Flickr.com fotografijų paieškos sistema suteikia daug galimybių (išplėstinė paieška, pasirinkimai kaip ieškoti nuotraukų ir pan.), kurios palengvina paiešką. Taip pat fotografijos yra labai kokybiškos ir naudingos. Smugmug.com fotografijų paieškos sistema suteikia taip pat daug galimybių, bet turi vieną išskirtinį bruožą, kad fotografijas suranda pagal paieškos raktą susijusius su pasirinkta tema konkrečių vartotojų puslapius, kuriuose yra jų įkeltos nuotraukos. Palygindama šias dvi svetaines, negalėčiau pasakyti, kuri iš jų geresnė, nes manau, kad jos abi puikios. Elektroninių leidinių paieškos sistema Scribd.com suteikia galimybę ieškoti elektroninių leidinių ir atlikti paiešką pagal pateiktus dokumentus, grupes ir atskirai tarp konkrečių vartotojų. Taip pat yra išplėstinė paieška. Šioje svetainėje labai daug naudingos informacijos, kuri bus naudinga individualaus darbo rašymui.
Taigi, apibendrindama norėčiau pabrėžti, jog visos skaitmeninio turinio dalinimosi sistemos turi unikalių savybių ir yra labai naudingos.

Rasti šaltiniai

Reikšmingų šaltinių sąrašas, socialinio turinio dalinimosi sistemose:
1. http://www.scribd.com/doc/6874069/Global-Advertising [el. dokumentas];
2. http://www.flickr.com/photos/izzomac/2741172489/ [foto];
3.http://ritualphoto.smugmug.com/Commercial-Antique-Images/Commercial-Advertising/7840839_drDv6#514314743_oB8zJ [foto];

4 komentarai:

  1. labai idomu, laukiu komentaro :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. i read your article and i found it good. you provide good information in it. I like the Internet because without internet i am nothing. loved the way you explain. thanks.
    Telenor
    Telenor SMS Packages
    Telenor Call Packages
    Telenor Internet Packages
    Telenor 3g Packages

    AtsakytiPanaikinti
  3. i read your article and i found it good. you provide good information in it. I like the Internet because without internet i am nothing. loved the way you explain. thanks.
    Warid
    Warid SMS Packages
    Warid Calls Packages
    Warid Internet Packages
    Waid 3g/4g Packages

    AtsakytiPanaikinti